Futbol sala

Mostra de potencial

Futbol sala. El Barça fa un partit excel·lent a la sempre complicada pista del Jaén, goleja els andalusos i manté el lideratge de la lliga

Jaén 1 BARÇA 7

JAÉN PARAÍSO INTERIOR:Espíndola, Rafa López, Michel, Alan Brandi i Mauricio –cinc titular– Giasson, Bingyoba,Campoy, Dani Martin, Ramon i CarlitosFC BARCELONA LASSA:Dídac, Boyis, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc titular– Leo Santana, Aicardo, Ferrão, Sergio Lozano, Adri Ortego i Arthur.GOLS:0-1 (13’) Ferrão. 0-2 (18’) Esquerdinha. 0-3 (28’) Aicardo. 0-4 (35’) Esquerdinha. 0-5 (37’) Sergio Lozano. 1-5 (38’) Michel. 1-6 (38’) Dídac. 1-7 (40’) Adolfo.ÀRBITRES:Alonso i Santander.COMENTARI:El Barça va sumar un triomf important ahir a la sempre complicada pista del Jaén. Els blaugrana van fer un partit molt seriós i van obtenir tres punts vitals que els tornen a situar al capdavant de la lliga. Els andalusos no van poder atacar la ferma defensa blaugrana, que havia tingut dubtes els dos darrers partits. A més, Esquerdinha va comandar amb genialitat l’atac català. El brasiler va marcar el segon gol amb un xut imparable des de la pista blaugrana. Abans havia marcat Ferrão. Qualsevol intent de reacció en el segon temps el va tallar Aicardo fent el tercer. I, aleshores, el Barça va rematar els andalusos, que ho van intentar amb el porter jugador però no van poder fer res contra un conjunt molt seriós que ahir, davant el lluitador Jaén, va mostrar potencial.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)