Victòria treballada del Fraikin a Puente Genil (26-27)

Handbol. Un gran inici del segon temps ha permès als vallesans obrir un forat i sumar el primer triomf lluny de Granollers

Primera victòria fora de casa en la lliga Asobal per al Fraikin Granollers, que s’ha imposat per 26-27 a l’Ángel Ximénez - AVIA Puente Genil. Primera part molt igualada en què el Fraikin Granollers no ha aconseguit marxar en el marcador. De fet, en el tram final abans del descans l’Ángel Ximénez - AVIA Puente Genil ha aconseguit un petit avantatge de dos gols amb el qual s’ha arribat a la mitja part (15-13). En la represa, un parcial d’1-5 ha servit als vallesans per situar-se per davant en el marcador. El Fraikin ha aprofitat la inferioritat numèrica dels locals per a mantenir el resultat i aconseguir els primers dos punts fora de casa.