Rugbi

Mala segona part

Rugbi. La UE Santboiana s’hipoteca en el segon període després d’un inici molt prometedor amb dos assajos (0-10) al camp de la Vila

La VILA 17 SANTBOIANA 15

LA VILA:Hazaña, Via, Ponce, Martínez, F. López, Vinaches, Carrión, R. López, L. Álvarez, Calatayud, Lainz, Gutiérrez (5), Pichler (5), Jara (7) i Visura. També van jugar: Pérez, Sheroziya, Bobo, Bush, Villalba, Lamboglia i R. Álvarez.UE SANTBOIANA:Romero, Buiga, Delgà, Palomo (5), Fitzsimons, Barbero, Lafraya, López (5), Garcia, Bentley, Baró, Puig, Slater, De Orbaneja (5) i Mason. També van jugar: Palomar, Tauli, Coma, Puigvert, Millán i Pichot.PARCIALS:0-5, 0-10, 5-10, 7-10, 7-15, 12-15, 14-15 i 17-15.ÀRBITRE:Alfonso Mirat.

La Unió Esportiva Santboiana va fer una mala segona part ahir al camp de la Vila i va perdre per un ajustat 17-15 en la cinquena jornada de la divisió d’honor. L’equip català és novè amb dos triomfs i tres derrotes. Els de Ricardo Martinena es van avançar amb dos assajos d’Àlex Palomo i Joan López, però no van convertir les transformacions i més tard ho van pagar. La Vila va reaccionar amb un assaig i transformació (7-10), però Javi de Orbaneja va afermar l’avantatge dels catalans (7-15). Perseverants, els locals es van posar a davant amb un altre assaig i la corresponent transformació de l’infal·lible Matías Jara. Ell mateix va sentenciar anotant un cop de càstig que va donar l’únic avantatge als locals en tot el duel. En l’última jugada, Jonny Bentley va xutar a pals i va estavellar la pilota a la fusta per segona vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)