Handbol

El Barça, sense aturador a la lliga Asobal

Handbol. El conjunt blaugrana supera amb autoritat el Sinfín (43-19) menys de 48 hores després d’haver assolit el títol de la Super Globe a Doha

Menys de 48 hores després de l’èxit de la Super Globe a Doha, el Barça Lassa ha reprès la lliga Asobal al Palau Blaugrana per obtenir la seva setena victòria en set jornades a costa del Sinfín, de Santander, per 43-19. El triomf consolida el Barça en el lideratge, amb 4 punts d’avantatge respecte del Logronyo. Abans de l’inici del partit, la plantilla de Xavi Pascual ha ofert a l’afició els tres títols que ja ha conquerit aquest curs, la Supercopa de Catalunya, la Supercopa d’Espanya i la Super Globe, el mundial oficial de clubs.

Tot i el desgast de l’última setmana, el conjunt de Xavi Pascual no ha tingut miraments i des dels primers minuts ha marcat diferències respecte al seu rival. A la mitja part, el Barça ja dominava per 20-8, amb bons percentatges de Gonzalo Pérez de Vargas sota pals (10 de 18 aturades) i transicions a tota velocitat. Després de la represa, el partit ha continuat amb el mateix guió. El Barça ha anat ampliant les diferències fins al definitiu 43-19. Tots els jugadors de camp han anotat, i els màxims golejadors per part blaugrana han estat Víctor Tomàs, ambset dianes, Mortensen, Andersson i Aleix Gómez, amb sis cadascun.

Aquesta setmana gran part de la plantilla té compromisos internacionals amb les seleccions i el Barça no tornarà a jugar fins al dimecres 31 d’octubre a Guadalajara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)