Waterpolo

Chava Gómez, destituït

Waterpolo. El CN Sabadell rescindeix el contracte del tècnic cantàbric després d’un mal inici de curs. Quim Colet serà el seu substitut a la banqueta

La junta directiva del CN Sabadell va destituir ahir l’entrenador del primer equip masculí Chava Gómez després d’un mal inici de curs. A través d’un comunicat, l’entitat sabadellenca va anunciar que la rescissió del contracte havia estat per mutu acord, tot i que el tècnic ho va desmentir posteriorment. En tot cas, l’entrenador cantàbric s’havia mostrat últimament molt crític amb el rendiment del seu equip, que va quedar eliminat en la segona fase prèvia de la lliga de campions, en un partit decisiu contra el CN Terrassa, i que encara no ha pogut sumar cap triomf en les tres primeres jornades de lliga. L’etapa de Gómez al CN Sabadell es va iniciar el curs 2013/14 i destaquen els tres subcampionats de lliga i la participació en la fase de grups de la lliga de campions. El seu substitut serà Quim Colet, exdirector tècnic de la federació catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)