Ciclisme

Palamós, quilòmetre 0

Ciclisme. Sa Costa Brava s’estrena amb 750 corredors, els ‘gravel’ inclosos, en la primera cita de les MTB Challenge Series

Thibaut Vassal (128 Bike Avenue) i Sílvia Roura (Esteve Team) van guanyar la distància marató de sa Costa Brava, de què la primera edició es va fer, ahir, amb 750 corredors a Palamós entre el recorregut de 70 km i 1.700 metres de desnivell positiu, l’starter (38 i 900) i l’adventure. Aquest darrer era de 109 i 1.300 per l’Empordanet, sense cintes ni senyalització per pistes que es podia fer en bici gravel –el més ràpid va ser l’exciclista professional Christian Meier.

Vassal, que ja va ser vencedor en la Girona MTB Challenge, i Roura, campiona de la general en l’anterior edició, es van imposar en la distància llarga pel litoral i les Gavarres, davant Pau Egeda (Biking Point) i Marc Donadeu (Scott Taymory) i la ultrafondista Núria Picas (Tomàs Bellès) i Ania Fontanet (Megamo), respectivament. Albert Oller i Sònia Colomo van ser els primers a completar el recorregut més curt, amb menys exigència tècnica.

La Santa Vall a Sant Gregori aquest hivern (17 de febrer) i la Cerdanya, entrada la primavera (5 de maig) completen el calendari de les MTB Challenge Series.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)