Waterpolo

L’Espanya - Israel, al CAR

Waterpolo. Triomf clar (11-5) de l’equip de Miki Oca en un partit que no es va saber que es jugaria fins poques hores abans, per tal d’evitar l’acció de protesta dels grups propalestins

La possibilitat que l’Espanya - Israel de la lliga mundial femenina de waterpolo se suspengués definitivament, com a mesura de seguretat per evitar una acció de protesta dels grups pro-Palestina que ja havien provocat que no es jugués ni a Molins de Rei ni a Barcelona, va planar fins passats dos quarts de quatre de la tarda d’ahir, quan la Federació Espanyola de Natació (RFEN) va anunciar que el partit, finalment, es disputaria, a partir de les 18 hores, a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat.

Finalment, el partit es va jugar davant una vintena d’aficionats israelians, que van animar les seves jugadores amb banderes d’aquell país, i uns quants joves esportistes residents al CAR. Tots plegats van veure com les noies de Miki Oca, que va fer jugar sis juvenils, s’imposaven amb molta claredat a la selecció israeliana i sumaven la primera victòria en la lliga mundial per 11-5 (4-0, 2-2, 4-3 i 1-0) en un partit sense història. La jugadora del CN Sabadell Judith Forca, autora de dos gols, va ser elegida MVP del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)