Demolidors en la segona part

Handbol. Contundent triomf del Barça Lassa contra el Logronyo, al Palau blaugrana

BARÇA 45 LOGRONYO 31

BARÇA:Moller, Víctor Tomás (6), Entrerríos (5), Ariño (4), Petrus, Dika Mem (4) i Fàbregas (4) -equip inicial-; Pérez de Vargas, Mortensen, Sorhaindo (2), N’Guessan (3), Aleix Gómez (1), Syprzak, Dolenec (6), Duarte (6) i Pálmarsson (4).LOGRONYO:Hernández, Ilic (1), Balenciaga (3), Kusan (4), Scott (11), Fekete (2) i D. Cadarso (2) -equip inicial-; Sánchez-Migallón (1), Moreira (3), Del Arco, E. Cadarso (1) i Garciandia (3).PARCIALS:3-4, 9-5, 12-8, 13-11, 17-15, 20-16 -mitja part-; 24-19, 27-21, 30-24, 36-26, 40-29 i 45-31.ÀRBITRES:García i Marín.PÚBLIC:568 espectadors al Palau.

El Barça Lassa va mantenir la seva condició d’invicte en la lliga Asobal contra el Logroño, un equip que, tot i el resultat final, durant la primera part va exigir el màxim als jugadors de Xavi Pascual. De fet, va plantar cara fins al punt que es va acostar a un sol gol poc abans d’arribar al descans.

Amb tot, la superioritat dels blaugrana va caure pel seu propi pes i, en l’arrencada del segon període, va provocar el primer avantatge clar com qui no vol la cosa (22-16, als dos minuts de la represa). La distància de sis gols es va mantenir durant els primers minuts i es va eixamplar definitivament en l’últim quart del duel, gràcies a la demolidora efectivitat atacant del Barça. No hi va haver opció per al Logroño, que va veure com la seva porteria rebia 45 gols.

Diumenge que ve, a les 17 hores, l’equip de Xavi Pascual visitarà la difícil pista del Vardar, en un dels duels més interessants de la jornada de la Champions League.