Rugbi

Difícil visita del Barça a El Salvador

Rugbi. Després de la jornada d’avui, hi haurà dues setmanes d’aturada en la divisió d’honor

A priori, la dificultat que trobaran els dos catalans de la divisió d’honor en la jornada d’avui, prèvia a l’aturada de dues setmanes pels partits de seleccions, és ben diferent. Mentre que la UE Santboiana rebrà l’UBU-Colina Clínic, un equip que, tot i que és cinquè en la classificació, acaba de pujar a la màxima categoria, el Barça jugarà al Pepe Rojo de Valladolid contra un dels grans del rugbi estatal: el SilverStrom El Salvador que, com els blaugrana, va ensopegar en la darrera jornada.

L’equip de Sergi Guerrero mirarà de curar, a partir de dos quarts d’una, les ferides de la seva derrota, a casa, contra l’Ordizia, que li ha fet perdre la tercera posició, precisament contra el rival d’avui. No ho tindrà fàcil, però no té res a perdre. Els jugadors de Ricardo Martinena, en canvi, estan gairebé obligats a guanyar, a partir de les dotze del migdia, al Baldiri Aleu, per no distanciar-se perillosament de la zona de play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)