Futbol sala

El Barça s’omple d’orgull

Futbol sala. El conjunt blaugrana atropella el Palma Futsal, recupera el lideratge de la lliga i agafa moral de cara a la disputa, la setmana vinent, de la fase elit de la UEFA Champions League

BARÇA 8 PALMA 1

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc titular– Leo Santana, Boyis, Sergio Lozano, Ferrão, Joselito i Arthur.PALMA FUTSAL:Barrón, Lolo, João Batista, Joselito i Mati Rosa –cinc titular– Catela, Eloy Rojas, Taffy, Tomaz, Nunes i Quintela.GOLS:1-0 (7’) Ferrão. 2-0 (11’) Esquerdinha. 2-1 (18’) Lolo. 3-1 (22’) Adolfo. 4-1 (31’) Adolfo. 5-1 (33’) Sergio Lozano. 6-1 (35’) Adolfo. 7-1 (37’) Ferrão. 8-1 (38’) Leo Santana.ÀRBITRE:Gallo i Velasco.PÚBLIC:2.074 espectadors al Palau Blaugrana.

16 equips

amb propera

El Barça va aconseguir un triomf de molt valor ahir al Palau. Va ser l’inici somiat d’una setmana en què els catalans també disputaran, al mateix escenari, la fase elit de la Champions League, la màxima competició continental. Els homes que dirigeix Andreu Plaza van fer un partit pràcticament perfecte contra el Palma, que arribava a la cita amb la condició de líder de la lliga, van noquejar els balears i van recuperar la primera posició a la taula –el Barça, però, ha disputat un partit més en la cursa per aquesta situació privilegiada–. “Ha estat el partit somiat, per la fortalesa del rival i perquè hem estat molt consistents”, va dir ahir Andreu Plaza, el tècnic del Barça.

Els blaugrana no van mostrar cap fissura. Només un petit desajust en la defensa del porter jugador a les acaballes del primer temps que va suposar el gol de l’honor visitant, obra de Lolo, i una petita taca en un primer temps molt bo dels blaugrana. Ferrão, amb dotze gols en la lliga, i Esquerdinha van fer les dianes locals.

El Barça va posar una marxa més després del descans i va materialitzar el domini amb un gol d’Adolfo (22’). Va ser el primer dels tres que va fer el colomenc, que està erigint-se com un dels grans referents blaugrana en l’inici del curs 2018/19. Ahir, Adolfo va firmar un hat-trick, el primer amb la samarreta del Barça.

De fet, ell va ser qui va sentenciar els balears pocs minuts després. Una diana seva quan el Palma ho intentava amb el porter jugador i una altra de Sergio Lozano, aprofitant una pilota morta dins l’àrea, van esvair les esperances visitants. Els balears van abaixar els braços i van cedir davant la rauxa d’un conjunt blaugrana que va acabar posant la cirereta amb el tercer d’Adolfo, el segon de Ferrão i amb el 8-1 de Leo Santana.

LA FRASE

Ha estat el partit somiat, per la fortalesa del rival i perquè hem estat molt consistents
Andreu Plaza
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)