Una primera part de llibre

1a estatal. El Sarrià encarrila la victòria contra el Poblenou amb uns primers trenta minuts per emmarcar (20-6)

UE SARRIÀ 32 POBLENOU 24

UE SARRIÀ:Guitart, Pòrtulas (4), Fina, Arnau (2), Ballester (6), Jiménez, Esain (4), Tserno, Marsical (3), Moreno, Rovira (1), Lozano (5), Torres (3), Teixidor (1), Fuster (1) i Vicente (2).POBLENOU:Ochoa (3), Vila (2), Rico, J. Cornellà (4), Ll. Cornellà, López, González, G. Cornellà (2), Soto, Bergamín (1), Ferrer (1), Garcia, Borràs (2), Albalate, Balagué (3) i Medina (6).PARCIALS:3-1, 6-2, 9-3, 13-4, 16-5, 20-6; 21-20, 23-15, 26-17, 28-20, 31-22 i 32-24.ÀRBITRES:Turon i Cos.

La propera (18-11-18)

Poblenou-Sant Joan Despí; St. Vicenç-OAR Gràcia; St. Quirze-St. Esteve S.; La Roca-Salle Bonanova; J. Mataró-Esplugues; St. Esteve Palautordera-BM Granollers B; Palautordera-Salle Montcada; Sarrià-Sant Cugat.

Quarta victòria consecutiva del Sarrià i sisena de la temporada en un partit que en el descans dominava amb un espectacular 20-6. Catorze gols de diferència en només trenta minuts contra un equip, el Poblenou, que no és dels dèbils de la categoria, ja que ocupa la part mitjana de la taula i ha aconseguit bons resultats en les primeres jornades.

L’home d’aquest primer temps va ser Pau Guitart, que va fer tota una exhibició sota els tres pals amb aturades de mèrit que van anar seguides dels contraatacs del Sarrià. L’equip local va treure petroli de les contres i ja es va posar amb deu gols d’avantatge (14-4) en el minut 21. Al descans hi va arribar amb catorze d’avantatge, però aquell ritme era impossible que s’allargués trenta minuts més. El Sarrià va saltar a la pista òbviament més relaxat –la victòria difícilment se li podia escapar– i el Poblenou ho va aprofitar per retallar fins a un màxim de set gols (23-16, 41’) en 11 minuts. El Sarrià en va fer prou gestionant la diferència per assegurar-se la victòria, amb la qual continua quart de la classificació.

Diumenge que ve el Sarrià tornarà a jugar a casa contra el Sant Cugat (18.05 h), en un partit que serà televisat.