Rugbi

Treballat triomf de la Santboiana a casa (37-29)

Rugbi. El FC Barcelona va perdre (33-16) al camp d’un dels grans, El Salvador, però es manté en la zona de ‘play-off’

La UE Santboiana va guanyar l’UBU Colina Clinic per 37-29 en un partit molt disputat, va encadenar la tercera victòria en el Baldiri Aleu i ara ja s’apropa a la zona alta. El FC Barcelona va ser derrotat en la seva visita al camp d’El Salvador, el tercer de la divisió d’honor, per 33-16, i d’aquesta manera va perdre el segon partit seguit. Tot i això es manté en la zona de play-off.

Els de Sant Boi van haver de treballar molt per guanyar un equip que debuta a la màxima categoria però que està obtenint grans resultats. Sis assajos, tres del seu capità Héctor García, van portar la Santboiana a la victòria. Un assaig a tocar del descans els va posar al davant en el descans (19-17) i en la segona meitat van haver de seguir lluitant per mantenir-se al capdavant en el marcador fins al final.

Els blaugrana van començar el partit a Valladolid amb avantatge, però els locals van capgirar el partit abans del descans (13-6). Els dos assajos dels blaugrana en la segona meitat no van poder impedir la victòria dels locals.