Atletisme

Guerrero anirà a l’europeu de cros

Atletisme. La banyolina va ser segona en el cros curt i disputarà el relleu mixt. Mechaal va acabar quinzè

Esther Guerrero (New Balance) es va classificar per formar part del relleu mixt de l’europeu de cros que es disputarà el 9 de desembre a la localitat holandesa de Tilburg. Guerrero va finalitzar segona en el cros curt d’Atapuerca sobre una distància de 1.800 m i que era classificatori per a aquest relleu mixt. La victòria va ser per a Solange Pereira (València), amb 5:51, i la banyolina va entrar a tres segons. Els dos nois dels relleus seran Víctor Ruiz (Playas Castellón) i Saúl Ordóñez (New Balance), primer i segon del cros curt masculí.

En el cros llarg, 9 km, el millor català va ser el palamosí Adel Mechaal (New Balance), que va ocupar la quinzena posició, i Abdelaziz Merzougui (Guadalajara) va ser el 22è i Oukhelfen Abdessamad (Igualada), el 24è. Ayad Lamdassem (Bikila) no va tenir un bon dia i va acabar 72è. La victòria va ser per al jove ugandès Jacob Kiplimo (25:10), que va ser el que va imposar el ritme des de l’inici i va anar despenjant tots els seus rivals. L’últim que va aguantar amb ell va ser l’eritreu Aaron Kifle, que només va cedir en l’última volta i va arribar a tretze segons. El palamosí va estar en el grup dels millors al començament i va arribar a 1:18, i va ser el tercer europeu i el segon espanyol.

En la prova femenina de 8 km, va guanyar per tercera vegada consecutiva l’etíop Senbere Teferi. La kenyana Norath Tanui, tercera, va portar el ritme a l’inici i la seva compatriota Margaret Chelimo –segona–, en la part final. En l’última recta Tanui va imposar la seva velocitat i va guanyar. La vallenca Marta Galimany va acabar en el lloc 27è.

ELS GUANYADORS

L’ugandès Kiplimo es va imposar en nois i l’etíop Teferi va tornar a repetir en noies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)