Tennis

El RCT Barcelona tria president

Tennis. Els 2.200 socis amb dret a vot estan convocats entre diumenge i dilluns per escollir el successor de Beto Agustí, al capdavant de l’entitat des que va guanyar les eleccions del 2008

L’empresari alemany de 77 anys Wernert Knuth, que representa la línia continuista i que va ser president del Club de Golf Sant Cugat, i l’odontòleg català de 63 anys Josep Jordi Cambra, president de l’associació de clíniques dentals BQDC, són els dos candidats en les eleccions del RCT Barcelona-1899 que se celebraran entre diumenge i dilluns vinent i que citaran uns 2.200 socis. Es busca el successor de Beto Agustí, que ha estat deu anys president després de succeir Sixte Cambra el 2008. Josep Jordi Cambra proposa que el club “sigui un bressol del tennis, un Harward del tennis” i demana la implicació de les famílies, a més de continuar l’aposta pel Godó sense que el torneig serveixi per eixugar el dèficit ordinari. També vol promoure l’esperit social i la transparència. Té un equip de 21 components, amb sis dones. Compta amb Xavier Pujol, conseller delegat del fabricant de components d’automoció Ficosa, i Sergi Ferrer-Salat, president del grup farmacèutic Ferrer.

Knuth, que va aconseguir més avals que el seu rival –640 per 574– presenta un equip de vint persones amb vuit dones. Compta amb Nacho Soler Cabot, fins ara vicepresident, l’advocat Pablo Molins i Enrique Tombas, vicepresident del Barça. “Estem orgullosos del nostre club, un model admirat arreu del món. Ha estat molta la feina feta, però sabem que encara hi ha molt per fer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)