HANDBOL

Espanya s’estrena a Ucraïna (3-11).

La selecció espanyola va obtenir a Kharviv la primera victòria de la lliga mundial a costa d’Ucraïna (3-11). La feblesa del rival va fer que David Martín apostés per jugadors molt joves. Així, el porter Edu Lorrio va ser un destacats del partit i el terrassenc Bernat Sanahuja es va estrenar com a golejador en l’absoluta en el primer parcial (0-2). De Toro, Tahull, Cabanas i Alejandro Bustos (0-6) van deixar el partit sentenciat abans del descans. El tercer quart va ser el més igualat (1-1) i en l’últim (2-4), Cabanas, Granados, De Toro i Pericas van contribuir en la golejada final.