Rugbi

La federació té un pla per trobar nous talents

Rugbi. Lewis Williams i Maria Ribera lideren el pla d’alt rendiment del rugbi català, impulsat per la Federació Catalana de Rugbi

La Federació Catalana de Rugbi (FCR) busca joves talents i mira d’ajudar-los en la millora de les seves habilitats en el rugbi amb el pla d’alt rendiment del rugbi català (ARC). Liderat per l’entrenador del CR Sant Cugat, Lewis Williams, i per l’entrenadora de l’INEF-Hospitalet, María Ribera, un grup selecte de joves jugadors i jugadores s’exercitaran, a Sant Cugat i a l’Hospitalet de Llobregat, respectivament, per tal d’evolucionar en les seves habilitats individuals –placatge, passades, ruck, un contra un– i en les físiques –condicionament i estil de vida–. Amb l’ajuda de Rodrigo Lenaiz, entrenador dels Spartans de Granollers, Lewis Williams treballarà amb una trentena de nois d’entre 14 i 17 anys, cada dilluns, a la Guinardera. Pel que fa a les noies, María Ribera, amb l’assistència d’Ángela del Pan, disposarà de jugadores d’entre 14 als 23 anys, perquè, habitualment, les noies comencen el camí del rugbi més tard.

A més, amb una periodicitat mensual, es realitzarà una tecnificació per als entrenadors, també amb la voluntat d’aportar i polir les eines dels tècnics catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)