Esports de muntanya

Els esquiadors més previsors tenen avantatges

Contractar el viatge a la neu amb més marge de temps garanteix millors dates, hotels favorits i millors condicions i descomptes

Els esquiadors que veuen el got mig ple, saben que la temporada d’esquí està ben a prop i es preparen per donar-li la benvinguda. Són els esquiadors previsors, aquells que s’anticipen per assegurar-se una habitació a l’hotel de muntanya que tant els agrada, sobretot si volen esquiar durant algun pont o festiu.
 
Si ets un d’ells i vols viatjar a la neu amb avantatges i preus més econòmics, convé no despistar-se. Així ho indiquen les dades recollides per Esquiades.com, l’agència de viatges online especialitzada en esquí i esports de muntanya. Durant els mesos d’estiu i tardor, les reserves al seu portal s’han disparat un 31,47 per cent en comparació a l’any anterior.
 
Els clients contracten el seu viatge a la neu cada vegada amb més marge de temps. D’aquesta manera, garanteixen les dates, hotels favorits o destins pensats i, a més, gaudeixen de millors condicions i descomptes. De fet, “hi ha gent que fins i tot ja ha fet la seva reserva per a Carnaval i Setmana Santa, segons apunten els responsables de l’empresa. Tot això cobra més sentit si es tenen presents les nevades d’aquestes últimes setmanes. I és que els models estacionals vaticinen un inici de temporada més dinàmic que l’anterior i precipitacions gairebé durant tot l’hivern.
 
Estrena la temporada de la millor manera possible
 
Enguany, el pont de desembre cau millor que mai. El primer dia festiu és el dijous 6, així que podràs agafar 4 dies per gaudir d’una bona escapada d’esquí. A Esquiades.com ja pots trobar paquets de 4, 3 i 2 nits amb hotel i forfets inclosos. Opcions a l’hora d’escollir el destí tampoc te’n faltaran: l’empresa treballa amb un ampli ventall d’estacions com Grandvalira, Pal Arinsal, Baqueira Beret, Boí Taüll, Masella, Sierra Nevada, o fins i tot els Alps francesos.
 
Però no es tracta només d’una agència de viatges. A Esquiades.com trobaràs tota una sèrie de funcionalitats incorporades que van més enllà de la transacció. Tinguis el perfil que tinguis, siguis esquiador avançat o debutant, el portal recull informació sobre l’estat de les pistes, guies de viatge per perfils, un blog amb consells i recomanacions, webcams a temps real de les estacions d’esquí i un llarg etcètera.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)