Més esport

Gisela Pulido canviarà de modalitat per participar en uns Jocs Olímpics

Vela. La catalana deixarà la modalitat d’estil lliure per competir en velocitat amb la intenció de participar en els jocs de París 2024

La catalana Gisela Pulido, deu vegades campiona del món de kitesurf en la modalitat d’estil lliure, farà un canvi en la seva carrera i es centrarà en la modalitat de velocitat. El canvi el farà, segons ha explicat a l’agència EFE, cap al 2020, quan acabi el projecte de surfejar les onades més grans del món en què està immersa ara mateix, i amb un objectiu molt clar: participar en els Jocs Olímpics de París 2024. Pulido, de 24 anys i establerta a Tarifa (Cadis), es planteja participar en proves del circuit de hidrofoil, equipament amb el qual es desenvoluparan les competicions de velocitat elegides per a l’estrena d’aquest esport en l’olimpíada parisenca. Pulidoha afirmat que representant Espanya en uns Jocs Olímpics és el que la faria “més feliç”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)