Un triomf per reforçar la moral

Handbol. Els vallesans superen el Conca quatre dies abans del debut en la copa EHF

GRANOLLERS 31 CONCA 28

FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Marc Garcia, Ferrer, Dos Santos (2), Adrià Martínez (5), Gassama (1) i Antonio Garcia (4) -equip inicial-; Valera (1), Adrià Figueras (10), Sáez (1), Rakocija, Tarrafeta (2), Popovic, Franco (3), Àlex Màrquez (2) i Nil Guiteras (p).LIBERBANK CONCA:Maciel, Dutra (9), Baronetto (4), Hugo López (2), Moscariello (1), Río (1) i Montoro (1) -equip inicial-; Doldan (7), Alves (2), Nolasco, Eskercic, Sergio López (1), Taravilla i Garajonay (p).PARCIALS:2-2, 3-4, 5-6, 8-9, 11-10, 13-11 -mitja part-; 18-13, 20-16, 23-20, 23-21, 26-24 i 31-28.ÀRBITRES:Jesús i Jorge Escudero.

El Fraikin Granollers va encetar la jornada 10 de la lliga Asobal amb una victòria al Palau d’Esports contra el Liberbank Conca. Els dos punts mantenen l’equip vallesà en la zona alta de la classificació i confirmen el seu bon paper després del primer terç de la competició.

Durant els primers 20 minuts del partit, però, la iniciativa en el marcador va ser del Liberbank Conca, que va arribar a tenir avantatges de fins a tres gols (5-8, en el minut 17). Els d’Antonio Rama no es van posar al davant fins al tram final de la primera part, que van acabar guanyant per 13-11.

Després del descans, el Granollers va arribar a assolir una diferència de sis gols (19-13, en el minut 36), però el seu rival va vendre cara la derrota i va fer que els últims minuts es juguessin amb un marcador ajustat. El partit, en tot cas, no es va escapar i l’afició granollerina pot encarar amb optimisme el debut en la copa EHF de diumenge.