Tennis

Recital de semifinalista

Tennis. Roger Federer derrota Kevin Anderson per 6-4 i 6-3, acaba primer de grup la primera fase de la copa Masters a davant del sud-africà i presenta candidatura al seu setè títol

El sis cops campió Roger Federer en feia prou ahir guanyant un set contra Kevin Anderson, que amb dos triomfs i la victòria de Dominic Thiem ja estava classificat, per accedir a les seves quinzenes semifinals de la copa Masters, però va vèncer per 6-4 i 6-3 oferint un recital i presenta candidatura com a primer de grup a davant del sud-africà. Federer va trencar en el setè i el novè joc, va encaixar un break en el vuitè oferint dubtes i va tancar el primer parcial aixecant amb el servei un 0-40. El revés tallat del suís va fer sang i li va permetre segellar un nou break en el setè joc del segon acte (4-3) que li va aplanar el camí fins que va tancar el partit, restant, en la tercera oportunitat. L’austríac Dominic Thiem, per la seva banda, es va redimir dels seus pecats amb un triomf sobre el japonès Kei Nishikori: 6-1 i 6-4. Botxí diumenge de Federer, ja no ha fet res més de bo i va malbaratar quatre pilotes de trencament. Els seus continus errors en el primer acte el van condemnar. Va millorar en el segon arriscant més i pujant a la xarxa, però Thiem va encarrilar el partit amb el seu tercer break en el setè joc i va resar en va perquè Anderson superés hores més tard Federer per 2-0.

Per un altre costat, l’ATP va presentar ahir la copa del món –ATP Cup–, una nova competició que arrencarà el 2020 i que els jugadors han beneït. En el vídeo promocional, de fet, hi van ser tots els grans tret de Nadal. Es jugarà a Austràlia en tres seus del 3 al 12 de gener i hi competiran 24 seleccions.

GRUP LLEYTON HEWITT
Thiem - Nishikori 6-1, 6-4
Federer - Anderson 6-4, 6-3
Jugador vict.-der.
(2) Federer 2-1 (4-2)
(4) Anderson 2-1 (4-2)
(5) Thiem 1-2 (2-4)
(7) Nishikori 1-2 (2-4)
GRUP GUGA KUERTEN
Zverev - Isner no abans de les 15 h
Djokovic -Cilic no abans de les 21 h
Jugador vict.-der.
(1) Djokovic 2-0 (4-0)
(3) Zverev 1-1 (2-2)
(5) Cilic 1-1 (2-3)
(8) Isner 0-2 (1-4)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)