Futbol sala

El Barça derrota l’Ugra (2-0) i segella el passi a la ‘final four’

Futbol Sala. Els blaugrana han superat el conjunt rus al Palau Blaugrana gràcies a un gol de penal de Ferrao i a un altre de Juanjo als últims segons, i aconsegueixen així el passi per a la final a quatre de la Champions League

El Barça ha superat l’Ugra aquest migdia al Palau Blaugrana (2-0), en l’últim partit, i el decisiu, de l’Elite Round -l’empat també li valia-, i ha aconseguit així el bitllet per la final four de la Champions League de futbol sala. Ferrao al primer temps i el porter Juanjo, en l’últim suspir, han fet els gols.

La igualtat i la intensitat han estat màximes des de l’inici i el Barça ha hagut de suar de valent per començar a decantar la balança. Ho ha fet des del punt de penal, als 8 minuts, després d’una acció lletja de Caio, que ha vist la groga, sobre Esquedinha. Ferrao, que abans també havia vist una groga que li farà perdre’s la semifinal, no ha fallat i ha posat els blaugrana en avantatge. A partir d’aquí, el conjunt rus ha tingut les millors ocasions durant la resta del primer temps. Els pals, i també Juanjo, molt encertat, a més de la gran feina defensiva dels d’Andreu Plaza, han permès marxar al descans amb aquest mínim avantatge.

La segona part ha començat com s’esperava, amb els russos tenint el domini i buscant insistentment el gol, i el Barça evitant córrer riscos, però aproximant-se també amb cert perill a la porteria rival, en un parell d’accions de Lozano. Els minuts han anat passant i els blaugrana han anat resistint, no sense patiments. Faltant poc més de 5 minuts, l’Ugra ha apostat pel porter-jugador, però qui ha estat més aprop de marcar ha estat el Barça, amb tres xuts des de camp propi d’Adolfo, Dyego i després Lozano, que s’han escapat fora per molt poc. I finalment, han marcat els blaugrana, mitjançant Juanjo, que a falta de 10 segons i després d’una gran aturada, ha fet el 2-0 des de la seva àrea, que ha fet embogir l’afició.