Ciclisme

Triomf absolut de Jofre Cullell en el CX de les Franqueses

Ciclisme. El sub-23 del Megamo avantatja de 41 segons l’elit De Larrinaga

Cinquè i setè absolut en les curses de Vic i Manlleu i millor sub-23, Jofre Cullell (Megamo) va guanyar el ciclocròs de les Franqueses, de categoria UCI C2 amb 41 segons d’avantatge respecte del corredor elit Javier Ruiz De Larrinaga. Ivan Feijoo (Maceda), l’únic capaç de seguir el ritme del català, va ser tercer absolut i segon sub-23 a 1:21 de Cullell, que va completar els 21 quilòmetres plens de fang al llarg del circuit de 2,8 km en 1h02:36 i escapat malgrat els seus problemes mecànics. Olatz Odriozola va aconseguir la victòria en dones seguida d’Irene Trabazo i Luisa Ibarrola. Mercè Pacios (Catema) va acabar quarta.