S’ha de remuntar un gol

Handbol. El Fraikin Granollers perd a casa en l’anada de la tercera eliminatòria de l’EHF i haurà de buscar la classificació a la pista del Gorenje Velenje eslovè

GRANOLLERS 24 GORENjE 25

FRAIKIN GRANOLLERS:Almeida, Marc Garcia, Ferrer, Valera, Figueras (5, 1p), Oswaldo (3), Adrià Martínez (1), Gassama (3), Saez (2), Rakocija, Tarrafeta (2), Popovic, Franco, Márquez (2), Antonio Garcia (6, 4p) i Guardia.RK GORENJE VELENJE:Taletovic, Mazej, Haseljic (4), Tajnik (2), Spelic, Matanovic (1), Logar, Levc, Stojnic, Vujovic, Miklavcic (4), Banfro, Verdinek (6, 2p), Miha Kavcic, Aleks Kavcic (4, 1p) i Kete.PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-0, 4-3, 5-5, 6-8, 8-8, 11-11 (descans), 12-13, 15-15, 18-16, 20-20, 22-22 i 24-25.ÀRBITRES:M. Baranowski i B. Lemanowics (Polònia). Van excloure Márquez i Antonio Garcia, del Granollers, i Haseljic, Matanovic, Stojnic, Verdinek i Miha Kavcic, del Gorenje.

El Fraikin Granollers haurà de remuntar un gol a la pista del Gorenje Velenje eslovè si vol superar la tercera eliminatòria de la copa EHF. Els vallesans van encaixar la primera derrota de la temporada a casa en caure per 24-25 en un partit molt anivellat i que no es va decidir fins al final. Al Granollers, Antonio Garcia va anotar sis gols, i quatre dels quals els va fer de penal, mentre que al conjunt eslovè Matic Verdinek va ser el més encertat, i també va fer sis gols, dos de penal. L’enfrontament es va mantenir ajustat durant els 60 minuts del partit i les diferències van ser d’un o dos gols per a l’un o per a l’altre, tret del 4-1 inicial que va anotar el Granollers.

Els locals van fer un bon inici de partit i es van avançar en el marcador, però, després del 5-3, es van quedar aturats en atac i el Gorenje va fer un parcial de 0-4 i es va avantatjar. Els visitants es van situar amb un 6-8 i llavors va ser el torn del Granollers, que va fer un parcial de 4-0 i va tornar a dominar el partit (10-8). Els eslovens no van deixar que la diferència s’ampliés i van aconseguir empatar el partit en l’últim segon de la primera meitat transformant un penal que va significar l’exclusió d’Antonio Garcia, fet que va obligar el Granollers a començar la segona meitat amb un home menys.

El Gorenje va aprofitar la seva superioritat per avançar-se en la segona meitat i es va mantenir amb avantatge en el marcador fins al minut 42, en què un gol d’Adrià Figueras va situar el 17-16 en el marcador. Les aturades de César Almeida van ajudar el seu equip a mantenir l’avantatge en aquesta fase del partit, però en atac els eslovens estaven ben situats en defensa i el seu porter Emir Taletovic estava molt encertat sota els pals. Tretze minuts abans del final, el Gorenje es va tornar a situar al davant (19-20) i els locals hi van respondre amb dos gols que els tornaven a situar amb un mínim avantatge. La lluita i la igualtat es van mantenir fins al final, però els eslovens van estar una mica més encertats i van acabar situant un 24-25 en el marcador que els dona un petit avantatge per al partit de tornada.

GOLEJADOR

Antonio Garcia va anotar sis gols, i quatre dels quals els va fer des del punt de penal
Ens hem estavellat moltes vegades amb accions d’un contra un en la seva defensa
Es tanquen molt bé, i ens han costat molt les situacions d’atac
Antonio Rama
ENTRENADOR DEL GRANOLLERS
La tornada serà un partit a cara o creu. Els dos equips estan molt anivellats i tot es decidirà per petits detalls
En la primera part, hem perdut moltes pilotes. En la segona estàvem amb un +2 i defensant molt bé, i llavors els hem deixat segones oportunitats