Futbol sala

Juanjo fa menys dur el relleu

Futbol sala. El porter murcià ha fet un pas endavant després de l’adeu de Paco Sedano i diumenge va confirmar el seu excels moment de forma sent clau en la classificació del Barça per a la ‘final four’

La classificació del Barça per a la final four de la Champions du, sense cap mena de dubte, el segell del porter Juanjo. El gol que va fer a l’Ugra és la jugada més cridanera de la seva destacada actuació, però el repertori d’aturades del murcià va ser extraordinari. “He fet un bon partit però en la línia de tot l’equip”, va dir el murcià, humil, després del duel. De fet, a Juanjo el va sorprendre la munió de periodistes que l’esperava gairebé una hora i mitja després del final per comentar la jugada. “M’espereu a mi?”, preguntava, al hall del Palau, després d’un control antidopatge que es va allargar més del previst. Juanjo, de 33 anys, acabava de marcar el seu primer gol europeu i això que ja havia disputat la Champions amb l’Inter, El Pozo, el Benfica i el Barça. “És impossible igualar Paco Sedano, però intentarem, tant el Dídac com jo, estar a l’altura”, reconeixia. També hi va voler ficar cullerada el seu entrenador, Andreu Plaza: “El Juanjo ja estava ben considerat abans que marxés el Paco. En un equip que lluita pel títol hi ha d’haver un gran porter i un gran pivot. Nosaltres, ara mateix, tenim els millors del món”, va concloure el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)