Esports de muntanya

Triomf de Pau Coll i Maria Illa a la Isard Atac Skimo

Esquí de muntanya. És la primera prova de la catorzena edició de la copa Catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0

La catorzena edició de la copa Catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0 es va iniciar amb les victòries de Pau Coll (SC Camprodon) i de Maria Illa (AE Mountain Runners Berguedà) en la Isard Atac Skimo que es va fer, ahir, a l’entorn de l’estació d’esquí de Vallter 2000. Pau Coll va ser el més ràpid en la prova masculina i va cobrir els 2,7 km de recorregut i 600 m de desnivell positiu amb un temps de només 23:32. El podi el van completar Jordi Alis (CE Cerdanya Skimo) amb un registre de 23:45 i David Prades (AE Mountain Runners Berguedà) amb 24:43.

En la categoria femenina, Maria Illa va ser la millor i va fer el recorregut amb una marca de 31:09, superant per més d’un minut Erola Bisquet (UE Vic), que va finalitzar amb 32:19. La tercera posició la va ocupar Cèlia Espinós (La Molina CE) amb 33:17.

La copa Catalana de curses verticals té tres proves. La propera serà la Crononúria, que es disputarà el 29 de desembre, mentre que tancarà aquesta copa de curses verticals, el 12 de gener del 2019, la Crononiu. La prova de la Crononúria també serà vàlida per disputar el campionat de Catalunya de l’especialitat més explosiva de l’esquí de muntanya.