El Terrassa s’acomiada d’Europa (10-7)

Waterpolo. Els vallesans, que van empatar a casa en l’anada (9-9), no es poden sobreposar a un inici demolidor de l’OSC Budapest

BUDAPEST 10 TERRASSA 7

OSC BUDAPEST:Mitrovic, Brguljan (2), Manhercz (4), Randelovic, Salamon, Kovacs (1), Seman (1), Burian (1), Erdelyi (1), Ubovic, Bundschuh, Harai i Levai.CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Alarcón (3), Òscar Aguilar, De la Fuente, Sánchez, Salvador, Barroso (2), Gallego, Rodríguez, Pericas i Segura.PARCIALS:4-1, 4-2, 1-3 i 1-1.ÀRBITRES:Zwart i Castagnola.

El CN Terrassa va quedar eliminat ahir en els quarts de final de l’Euro Cup contra un dels favorits al títol, l’OSC Budapest, que en el partit d’anada ja havia aconseguit un bon resultat (9-9). Els hongaresos van anar per feina des del principi i al final del primer quart ja manaven 4-1 exhibint múscul defensiu.

Tot i la superioritat dels de casa, Alarcón va fer l’1-1 i l’equip vallesà es va mantenir ferm, fins i tot en les jugades d’inferioritat. A l’inici del segon quart Barroso va fer el 4-2, resultat que encara mantenia l’eliminatòria oberta.

A partir de llavors, però, els de casa van mostrar tot el seu potencial i amb un altre parcial de 4-1 es van distanciar movent molt bé la pilota en les jugades d’un home de més i aprofitant la potència dels seus llançadors internacionals, sobretot de Manhercz.

En el tercer quart els catalans van reaccionar amb dos gols més d’Alarcón i un altre de Barroso i van defensar més bé. L’OSC només va marcar de penal. En l’últim quart hi va haver poc encert, però els de casa no van patir mai per la victòria. Sanahuja va fer el darrer gol dels vallesans.