Atletisme

Or per a Esther Guerrero

Relleus. La banyolina, bronze el 2017 en la primera edició que es va incloure en el programa, va fer la segona posta del conjunt estatal amb Saúl Ordóñez, Víctor Ruiz i Solange Pereira

Esther Guerrero, amb l’equip estatal que formava amb Saúl Ordóñez, Víctor Ruiz i Solange Pereira, va guanyar la cursa de relleus mixtos del campionat d’Europa de cros, a Tilburg. Era el segon cop que es disputava, després que, fa un any, es va incloure en el programa de l’europeu de cros i en què el quartet espanyol va assolir la medalla de bronze. La banyolina del New Balance va ser la segona a entrar en acció per l’equip estatal en la prova que tancava el 25è campionat europeu de cros al Safaripark de Tilburg (Holanda).

Ordóñez, que substituïa Jesús Gómez respecte del conjunt que es va estrenar amb el tercer lloc el 2017, va fer 1.200 metres. Després, Esther Guerrero corria 1.500 retallant tres segons respecte de França, que liderava la cursa des de l’inici seguida del conjunt britànic i l’espanyol. Guerrero va entregar el testimoni a Víctor Ruiz en la segona posició amb 1.500 metres més recórrer i Pereira va ser l’encarregada de tancar la cursa i lligar l’or superant França en el darrer duel. Espanya va fer 16:10, dos segons menys que el conjunt francès. Bielorússia va tancar el podi amb 16:21 i la Gran Bretanya va acabar en la quarta posició amb 16:24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)