Segueixen imparables

Handbol. 1a estatal. El Sarrià atropella l’Esplugues i segueix ferm en el lideratge

ESPLUGUES 20 SARRIÀ 31

HANDBOL ESPLUGUES:Luque, Tejedor, Eloi (2), Julen (10), Dídac (4), Víctor, Santos, Cuatrecasas (2), Pol Duran, Bisbe (1), Meavilla, Pérez (1), Segalés, Elena, Romero i Giralt.UE SARRIÀ:Guitart, Torres (2), Juli Fina, Pere Arnau, Ballester (2), Jiménez (1), Mariscal (1), Esain, Moreno, Rovira (1), Lozano (13), Teixidor (5) i Vicente (1).PARCIALS:2-3, 4-6, 5-8, 7-11, 10-13, 12-17, 14-18, 15-22, 17-25, 19-27, 20-28, 20-31.ÀRBITRES:Samuel Aguilar Santos i Samuel Mérida Fernández. Exclusions de Julen, Víctor, Meavilla, de l’Handbol Esplugues, i de Ballester i Vicente, de la UE Sarrià.

El Sarrià va enllaçar la vuitena victòria consecutiva a la sempre complicada pista del CEM Les Moreres d’Esplugues de Llobregat. L’equip va anar per davant en el resultat durant tot el duel i, tot i un inici igualat i complicat, els de Pere Coll van saber trobar la manera d’atacar la defensa oberta dels locals.

Els talls en defensa i els ràpids contraatacs marca de la casa del Sarrià van ser determinants abans del descans, ja que l’Esplugues va obligar durant molts minuts els visitants a atacar en estàtic. El llançador local Julen va estar molt encertat i va mantenir amb vida el seu equip, però es va topar amb un Guillem Lozano en estat de gràcia que va fer valer les seves grans habilitats en les sortides al contraatac per marcar fins a 13 gols i enriquir el seu equip en efectivitat. Els extrems de l’Esplugues van ser la seva millor arma ofensiva, però el Sarrià va saber defensar-ho i va acabar guanyant còmodament el partit.