Tennis

Ramos, profeta a casa seva

Tennis. El jugador mataroní supera Granollers (6-2 i 7-6) i inscriu el seu nom en el primer Master Copa Catalunya en el marc del trofeu Georgina de Miguel

Albert Ramos jugava a casa i es notava en l’ambient, però Marcel Granollers va vendre cara la seva derrota, especialment en el segon set, que es va haver de resoldre en el desempat. El jugador mataroní va inscriure el seu nom com a guanyador del primer Master Copa Catalunya després de superar el tennista barceloní per 6-2 i 7-6 (8-6) al cap de gairebé 90 minuts de joc. La pugna entre les dues millors raquetes del moment s’emmarcava en els actes de cloenda del 2n Trofeu Georgina de Miguel Antoja, que recapta fons per a la recerca del càncer infantil.

Ramos va prendre la iniciativa amb un trencament en el primer joc i ja no la va abandonar fins a apuntar-se la primera mànega. Granollers només va poder assegurar el servei en el tercer joc i tot i replicar amb la mateixa moneda en el sisè no va ser suficient per contrarestar el domini del seu rival, menys erràtic i més consistent en els punts llargs. En el segon parcial, el partit va pujar de revolucions i les forces es van anivellar. Granollers es feia fort a la xarxa i Ramos es feia valer amb la seva poderosa dreta cargolada. Cap dels dos va cedir el servei i així es va arribar al desempat. En el tie-break es va mantenir l’intercanvi de cops. Ramos va salvar amb decisió una pilota de set i no va perdonar la primera oportunitat per segellar la final, amb una precisa dreta paral·lela.

El tennista mataroní va poder cantar victòria en una pista zero del CT Mataró plena a vessar i va agrair la predisposició del seu rival per a la causa. “Estic molt content de col·laborar en un acte d’aquestes característiques. Espero que la gent s’ho hagi passat bé i que es recaptin molts diners”, va manifestar el primer campió de la copa Catalunya, que com el seu rival es troba en plena pretemporada, sense problemes físics i amb moltes ganes de començar un nou curs. Al seu torn, Granollers va comentar: “Quan m’ho van proposar, no vaig dubtar en col·laborar per una iniciativa com aquesta.” Abans del partit, Ramos i Granollers van impartir un clínic a una trentena de joves jugadors de l’Escola de Tennis Mataró i van pilotejar durant una bona estona en un dels molts actes d’una assolellada jornada matinal.

Fons contra el càncer infantil

La intensa jornada al Club Tennis Mataró va començar amb les finals de l’obert juvenil per a les categories júniors –a la imatge, els finalistes i campions, al costat del president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo–, cadets i infantils, i es va tancar amb el sorteig i la subhasta d’algunes donacions de material d’esportistes d’elit, com ara Rafael Nadal, Garbiñe Muguruza i els germans Pau i Marc Gasol. En espera del recompte final, es va recaptar una quantitat similar a la de l’any passat, uns 13.000 euros, que aniran íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu per a la recerca contra el càncer infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)