Natació

Jessica Vall aspira a medalla

Set nedadors de clubs catalans afronten fins diumenge l’última gran cita de la natació de l’any. L’activitat a la piscina de Hangzhou (Xina) ha arrencat aquesta passada matinada amb la disputa de les primeres eliminatòries. De fet, una de les primeres a entrar en acció és Jessica Vall (CN Sant Andreu), que té clares opcions de tornar a casa amb una medalla en els 200 m braça (diumenge). De fet, fa un any ja se la va penjar l’or en l’europeu de Copenhaguen, mentre que el passat estiu va assolir la plata a l’europeu de Glasgow (aquest cop en piscina llarga). El dens calendari de competició de la barcelonina a Hangzhou també inclou els 50 i 100 m braça i els 100 m estils. També presenta amb bones expectatives la mallorquina Catalina Corró (CN Sabadell), que ha deixat bona nota de la seva progressió al llarg d’aquest 2018. De fet, va penjar-se l’or en els 400 m estils dels Jocs del Mediterrani, a banda de ser finalista europea de la mateixa prova a Glasgow.

Accedir a alguna finals es planteja com els reptes de Marina Garcia (200 m braça), Marc Sánchez (400 m estils), Àfrica Zamorano (200 m esquena), Joan Lluís Pons (400 m estils) i Lidón Muñoz (50 m lliure).

A pesar d’algunes absències de renom –Mireia Belmonte, per exemple, ha renunciat a competir-hi –, la llista de participants al mundial de piscina curta inclou una vintena de campions olímpics i mundials.

Marina Garcia
CN Sabadell
200 m estils (dissabte)
200 m braça (diumenge)
Catalina Corró
CN Sabadell
400 m estils (dimarts)
200 m papallona (dijous)
Lidón Muñoz
CN Sant Andreu
100 m lliure (dimecres)
100 m estils (dijous)
50 m lliure (dissabte)
Àfrica Zamorano
CN Sant Andreu
100 m esquena (dimarts)
200 m esquena (dijous)
Jessica Vall
CN Sant Andreu
50 m braça (dimarts)
100 m estils (dijous)
100 m braça (divendres)
200 m braça (diumenge)
Joan L. Pons
CN Sant Andreu
200 papallona (dimarts)
400 m estils (dissabte)
Marc Sànchez
CN Sabadell
200 m estils (dimarts)
200 m lliure (dimecres)
400 m estils (dissabte)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)