El Sarrià, amb els problemes previstos contra el cuer

Handbol. Fins que no es van aplicar en defensa, els de Pere Coll anaven perdent

sarrià 29 bonanova 20

SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (2), Fina, Pere Arnau (4), Ballester (6), Jiménez, Esain (1), Tserno, Mariscal (1), Moreno, Carrasco, Rovira (3), Lozano (8), Torres (3), Teixidor i Vicente (1).LA SALLE BONANOVA:Jene, Jouanneau (1), sarasola, Mónaco, Trias (2), Martín, Simon (2), Reixach (2), Sánchez (1), Benedicto, Daubanton (7), Jonama (4), Lohse, Rodríguez i Pascual (1).PAR.:1-3, 4-5, 6-6, 8-8, 9-11, 12-13; 12-14, 15-15, 19-15, 22-18, 25-19 i 29-20.COMENTARI:La Salle Bonanova, cuer de la lliga sense cap triomf i amb tres empats (jornades 2a i 3a a fora i 10a a casa) va exigir al Sarrià aplicar-se en defensa per mantenir-se líder de la lliga, amb el novè triomf seguit i en espera de l’examen de la setmana que ve a la pista del Sant Esteve Sesrovires, quart a cinc punts dels sarrianencs després de perdre ahir. “Era previsible, veient els seus resultats, perquè han perdut diversos partits per poc. Estàvem avisats però no hem estat prou contundents a la primera part i des de fora ens han fet mal”, va exposar Pere Coll, que va provar diverses alternatives per capgirar una tendència que duia a l’escàndol. “Si no estàs intens i no toques, no hi ha cap defensa que serveixi”, va explicar l’entrenador del Sarrià sobre les variants defensives. Amb pilotes recuperades, l’atac va viure de les contres i la circulació en estàtic també va millorar. “Nosaltres continuem amb el nostre plantejament, partit a partit” va exposar Coll, satisfet.