Rugbi

Mal dia per a la Santboiana i el Barça

Rugbi. Cedeixen contra l’Ordizia (22-23) al Baldiri Aleu i al terreny de joc de l’Hernani (22-10)

La Santboiana i el Barça van cedir respectivament contra els seus rivals bascos, l’Ordizia i l’Hernani, tot i que es mantenen en la zona de play-off. El degà va perdre al Baldiri Aleu contra un rival directe, l’Ordizia (22-23), en un duel intens, igualat i amb emoció fins a l’última acció, La portentosa actuació de l’obertura basc Valentín Cruz va ser una llosa massa gran. Va clavar el drop decisiu en el minut 75, però abans ja havia fet una marca, dues transformacions i dos cops de càstig. Les marques locals les van anotar Slater i Chichua.

Al terreny de joc de l’Hernani el Barça va tenir menys possibilitats (20-13) contra un altre equip físicament poderós i que no va deixar que el joc de l’equip català tingués continuïtat. La marca de Kovalenco en la primera part i els xuts d’Avalos en la segona no van ser suficients contra un rival que serà el mateix dels blaugrana en les semifinals de la copa. El Barça baixa ara al sisè lloc.