Més esport

Inici de la 43a Christmas

Vela. La cèlebre regata es disputa entre avui i dissabte a la badia de Palamós i tindrà una participació de 256 tripulacions repartides en vuit classes diferents

Palamós es converteix des d’avui fins dissabte en la capital de la vela amb la disputa de la 43a Christmas Race. És la primera gran competició internacional després de la reunió anual que la World Sailing (Federació Internacional de Vela) celebra cada mes de novembre. Hi participaran 256 tripulacions, de 22 països i 4 continents diferents. La classe Finn i la 470 són les dues que es mantenen des de la primera edició de la Christmas i que tenen assegurada la seva inclusió en el programa olímpic de Tòquio 2020. En la classe Finn destaca la participació del subcampió del món juvenil Joan Cardona i del preolímpic Àlex Muscat, així com del croat Milan Vjasinovic, segon en les tres últimes edicions de la Christmas. En el programa hi haurà dues classes olímpiques més, Laser Standard i Laser Radial femení, i les promocionals de la World Sailing Laser Radial masculí i 420 masculí i femení. Totes les classes navegaran en format de flota excepte els 420, que ho farà en dos grups classificatoris i en l’última jornada es dividiran en or i plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)