Waterpolo

Espanya perd contra Rússia en els penals

Waterpolo. Maica força l’empat, però el conjunt rus es mostra més encertat des del punt fatídic i reforça el lideratge en la lliga mundial

Espanya 12 rússia 14

ESPANYA:Sánchez; Ester, Bach, A. Espar (1 p.), B. Ortiz (4, 1 p.), M. Ortiz, Lloret (1), C. Espar, Peña, Aznar, Gual (2), Maica (4, 1 p.) i Leitón.RÚSSIA:Karnaukh; Golovina, Bersneva (1), Prokofyeva (3, 2p.), Karimova (2, 1 p.), Vakhitova, Gorbunova (1), Serzhantova (2 , 1 p.), Simanovich (3, 1 p.), Timofeeva, Soboleva (2), Ivanova i Ryzhkova.PARCIALS:2-3, 2-2; 3-1 i 3-4.PENALS:2-4.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.ÀRBITRES:Kuu i Dutilh-Dumas.COMENTARI:Quarta jornada de la lliga mundial, jugat a la piscina de Metropole, a Las Palmas de Gran Canaria.

La selecció espanyola va perdre en la tanda de penals contra Rússia, que referma encara més el seu lideratge després de quatre jornades en la lliga mundial. Maica García havia forçat l’empat in extremis en una recuperació miraculosa des de la boia quan només faltaven 15 segons per al final. Des del punt fatídic, però, les llançadores russes no van fallar, mentre que en el bàndol espanyol Anna Gual i Helena Lloret van topar amb Evgeniia Golovina, que havia vist tot el partit des de la banqueta. Amb aquest resultat, Rússia ja suma 11 punts, seguida per Espanya amb 7.

La posada en escena ja havia estat russa, amb bones intervencions de Karnaukh i sortides al contraatac (0-3). La reacció de l’equip de Miki Oca va arribar gràcies a Bea Ortiz, que amb quatre gols consecutius va capgirar la situació a l’inici del segon quart (4-3). A partir d’aquí, el partit va ser un estira-i-arronsa continu, amb alternatives per tots dos equips. Una badada defensiva, amb gol de Bersneva, va situar Rússia al davant, però l’habilitat i l’experiència de Maica van restablir l’equilibri a l’últim instant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)