Futbol sala

Càstig excessiu a Cartagena

Futbol sala. L’Industrias competeix amb orgull tot i la falta d’efectius per les lesions però acaba cedint, enllaça sis jornades sense guanyar i només ha sumat un dels últims divuit punt disputats

cartagena 5 industrias 2

JIMBEE CARTAGENA:Raúl, Raúl Canto, Jesús, Juanpi i Ique –cinc inicial– Bateria, Rahali, Mellado, Fernández i Eka.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Cristian, Pol Pacheco, David Àlvarez, Thalles i Ximbinha –cinc inicial– Mario, Albert Cardona, Verdejo i Maico.GOLS:0-1 (22’) Ique. 1-1 (24’) Ximbinha. 1-2 (28’) Verdejo. 2-2 (32’) Bateria de penal. 3-2 (34’) Bateria. 4-2 (37’) Eka. 5-2 (39)’ Raúl Canto. .ÀRBITRE:Juan Cerda i Martínez Garcia. Van expulsar Maico per unes manes sobre la línia de gol (32’).

L’Industrias ha entrat en un espiral del que ha de sortit el més aviat possible. Sense oferir versions desastroses ni competir malament, l’equip colomenc ha encadenat sis jornades sense guanyar i ha sumat només un punt dels darrers divuit. De fet, tot el contrari perquè el conjunt català va estar a punt de guanyar a la pista d’El Pozo abans de l’aturada i ahir, a Cartagena, va fer mèrits per endur-se el triomf. Com si quedar-se fora de la copa d’Espanya hagués deteriorat la confiança de l’equip.

Ahir, a Cartagena, amb quatre jugadors de referència lesionats, l’Industrias va dur la batuta en l’inici però els porters van estar tan inspirats que van mantenir l’empat a zero fins a la mitja part.

Una pèrdua imperdonable de Ximbinha com a últim home va propiciar l’1-0 local però el mateix pivot brasiler va esmenar-ho fent l’empat. Ho va celebrar amb ràbia l’equip que, poc després, es va posar per davant amb una diana de Verdejo, que va aprofitar una recuperació del sempre voluntariós David Àlvarez. Eren els millors minuts dels colomencs però, aleshores, la malastrugança; Maico va haver de treure un gol sota els pals amb les mans, va ser expulsat i Bateria va empatar el duel de penal. En el frenesí del moment i empès pel seu públic, el mateix Bateria es inventar el 3-2 amb una rematada deliciosa.

Aleshores, va aparèixer Raúl, el porter local, que va aturar qualsevol opció de reacció d’un Industrias que ho va intentar fins el final amb porter jugador però va veure com Eka i Raúl Canto sentenciaven a porteria buida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)