Handbol

Solidaris amb Somriures que Curen

Handbol. Les seleccions catalanes masculina i femenina jugaran contra els primers equips del Granollers el 20 de gener en dos partits a benefici de la lluita contra l’Alzheimer

Les seleccions catalanes masculina i femenina, jugaran contra el Fraikin Granollers de la lliga Asobal i el KH-7 Granollers de la divisió d’honor femenina el diumenge 20 de gener dos partits solidaris a benefici de la campanya Somriures que Curen per la lluita contra l’Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall.

Els partits es disputaran al Palau d’Esports de Granollers, el masculí es jugarà a un quart de cinc de la tarda i el femení es disputarà a partir d’un quart de set. Es podrà accedir al pavelló fent un donatiu de 5 euros. La Xarxa de Televisions Locals farà un programa especial i retransmetrà els dos partits en directe.

En aquest partit el seleccionador català masculí, Xavier Pascual, no podrà dirigir la selecció i el substituirà Fernando Barbeito, que completarà el cos tècnic amb Lorenzo Rueda i David Martín. Entre els components de la selecció catalana destaca la presencia del capità del Barça Lassa, Víctor Tomàs, i també de la d’Arnau Garcia, que juga en el Tolosa de la lliga francesa. La selecció femenina la dirigirà Pau Campos amb la col·laboració de Xavier Vilella i Núria Fàbregas.

Selecció catalana masculina
Jugadors: Jordi González, Gerard Forns, Alex Pascual, Jordi Deumal, Arnau Garcia, Joan Amigó, Fran Laliga, Pau Oliveras, Esteve Ferrer, Marc Canyigueral, Marc Jordan, Víctor Tomàs, Adrià Cumplido, Ricard Reis, Oriol Márquez i Adrià León.
Seleccionador: Fernando Barbeito.
Selecció catalana femenina
Jugadores: Clàudia Sabaté, Mireia Sancho, Gemma Gálvez, Sara Galamba, Carla Rebelles, Júlia Calduch, Sara Molés, Carla Robles, Marta Mera, Marta Barbeito, Gal·la Carreras, Cristina Calle, Joana Rieres, Maria Murillo, Clara Poo i Ona Muñoz. Seleccionador: Pau Campos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)