Handbol

Totes li ponen

1a estatal. L’onzè triomf seguit i la derrota del Sant Quirze permeten al Sarrià disposar de més d’un partit de marge en el primer lloc

sarrià 33 oar gràcia 26

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (1), Fina (1), Pere Arnau (7), Ballester (5), Jiménez (1), Esain, Tserno, Mariscal (2), Moreno, Rovira (2), Lozano (8), Torres (6), Teixidor i Vicente.OAR GRÀCIA SABADELL:Sancho, Pujadas (3), Picola (4), Xerta (1), González, Peiró (5), Ferrer, Galán (2), Guillem Correro (9), Gesa, López, Parera (1), Franco (1), Torras, Bernat Correro i Esteve.PARCIALS:3-1, 5-2, 7-3, 11-6, 15-9, 16-10; 18-11, 20-13, 20-15, 26-20, 28-21 i 33-26.ÀRBITRES:Gil Cortés i Lebrero Frisa. Exclusions a Ballester (2), Jiménez, Rovira, Torres (2) i Teixidor del Sarrià i a Pujadas (2), Picola i Xerta de l’OAR Gràcia.

“És igual si és l’onzena, la desena... Nosaltres anem partit a partit i tot just estem a la meitat”, va dir Pere Coll, el tècnic del Sarrià, després de tancar la primera volta amb l’onzè triomf seguit que, amb la derrota del Sant Quirze, segon, deixa els sarrianencs amb tres punts de marge al capdamunt de la classificació i cinc respecte als llocs de fase d’ascens perquè els roquerols, els últims a guanyar el Sarrià –26-27 la jornada després del 31-29 al camp del Sant Quirze– havien perdut l’últim partit abans de l’aturada nadalenca. “El dubte era si podríem mantenir el ritme i començar l’any igual com el vam acabar”, va dir Coll, que es va mostrar prudent tot i la trajectòria del seu equip: “D’aquí tres jornades ve el Sant Quirze, i després la Roca, el Mataró... Serà complicat, és molt llarg. I encara queda molt.”

El Sarrià va imposar la seva superioritat des de l’inici i amb una bona primera meitat en defensa van encarrilar el triomf malgrat algun error en llançaments clars i que l’OAR Gràcia castigués els locals en les segones oportunitats en atac, fruit dels rebots que li van ser favorables. El canvi defensiu dels visitants després del descans va desorientar el Sarrià, que al final va acabar jugant al mateix que el seu rival i entrant en un constant canvi de gols que, per descomptat, li va ser sempre favorable.

PRUDÈNCIA

“Anem partit a partit, estem a la meitat i queda molt”, diu el tècnic Pere Coll
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)