Tennis

Murray s’acomiada amb orgull contra Bautista

Tennis. L’escocès, homenatjat al final del partit, iguala amb perseverança dos sets en contra però no té esma per frenar l’ímpetu del castellonenc en el seu últim partit a l’obert d’Austràlia

El tennista castellonenc Roberto Bautista ha tingut avui l’honor de ser el darrer rival d’Andy Murray en l’obert d’Austràlia. Recent campió a Doha, l’ha derrotat per 6-4, 6-4, 6-7 (5), 6-7 (4) i 6-2 en un duel maratonià de quatre hores i 9 minuts. Cinc cops finalista a Melbourne, Murray s’ha aferrat a la pista quan tenia el partit mig perdut, però no ha pogut doblegar el seu rival, superior en el cinquè parcial. El britànic, que encara no ha fixat la data exacte del seu comiat provocat per una lesió en el maluc però que té com a objectius, si el físic li ho permet, jugar Roland Garros i Wimbledon, ha disputat tretze vegades l’obert d’Austràlia i acumula 48 participacions en tornejos de Grand Slam. Amb el públic abocat, ha rebut un emotiu homenatge a peu de pista quan l’organització ha posat un vídeo a la pantalla gegant en què grans figures del circuit tant masculí com femení parlaven sobre el seu imminent comiat.

Bautista jugarà la segona eliminatòria conta l’australià John Millan.

La jornada ha estat plàcida per als grans favorits. Rafa Nadal (2) s’ha desfet de l’australià James Duckworth per 6-4, 6-3 i 7-5 i Roger Federer (3) ha derrotar l’uzbek Denis Istomin per 6-3, 6-4 i 6-4. Nadal jugarà contra l’australià Matthew Ebden, mentre que el suís se les haurà amb el britànic Daniel Evans.

En el quadre femení, la tennista catalana de 21 anys Paula Badosa ha perdut contra l’australiana de 20 anys Kimberly Birrell per 6-4 i 6-2 el seu primer partit en un quadre de Grand Slam. quant a les favorites, tant l’alemanya Angelique Kerber (2) com la vigent campiona, la danesa Caroline Wozniacki, han guanyat sense problemes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)