Atletisme

El Barça torna a fer el doblet en el català de clubs

Atletisme. Els blaugrana mantenen l’hegemonia en la competició. Mònica Clemente (Avinent Manresa) bat el rècord català de perxa en pista coberta

El FC Barcelona va aconseguir un altre doblet en el campionat de Catalunya de clubs de pista coberta en guanyar en categoria masculina i femenina. Els blaugrana van mantenir l’hegemonia en una competició que han guanyat en les dues categories de manera ininterrompuda des de l’edició del 2004. L’ISS l’Hospitalet en nois i l’AA Catalunya en noies van revalidar els subcampionats de l’any passat.

En la categoria masculina el Barça va acabar amb 89 punts al davant de l’ISS l’Hospitalet, que en va sumar 70,5, i de l’AA Catalunya, amb 66. Els blaugrana van aconseguir vuit victòries en les tretze proves disputades, mentre que l’ISS l’Hospitalet i el Cornellà Atlètic en van guanyar dues i l’AA Catalunya una. En les noies el conjunt blaugrana va aconseguir el triomf amb 97 punts al davant de l’AA Catalunya, que va arribar als 78, i l’Avinent Manresa, amb 68. El Barça femení també va guanyar vuit proves, mentre que l’AA Catalunya va ser primer en quatre i l’Avinent Manresa només en una.

L’únic triomf del conjunt manresà va ser el de Mònica Clemente en perxa, i la seva victòria amb 4,32 m va significar un nou rècord de Catalunya absolut en pista coberta. Durant el campionat es van batre dos rècords de Catalunya més, en els relleus 4x400 m per part del Barça. L’equip masculí, format per Javier Delgado, Joel Ferrando, Pau Fradera i Aleix Porras, va fer 3:18.42, mentre que el conjunt femení, amb Julia García, Adriana Gagigas, Laura Hernández i Lluïsa Mitjà, va marcar un registre de 3:49.88.

Altres marques destacades van ser els tres rècords dels campionats que es van aconseguir. Dídac Salas (FC Barcelona) va saltar 5,50 m en perxa, Zoya Naumov (AA Catalunya) va guanyar els 800 m amb 2:06.23 i Montse Mas (FC Barcelona) es va imposar en els 1.500 m amb 4:24.28.

ELS RELLEUS

Els equips masculí i femení del Barça han batut el rècord català de 4x400
Categoria masculina
1r. FC Barcelona 89 punts
2n. ISS l’Hospitalet 70,5 punts
3r. AA Catalunya 66 punts
4t. CA Igualada 53 punts
5è. Cornellà Atl. 51 punts
6è. Lleida UA 42 punts
7è. CA Canaletes 30 punts
8è. JA Sabadell 29,5 punts
Categoria femenina
1r. FC Barcelona 97 punts
2n. AA Catalunya 78 punts
3r. Avinent Manresa 68 punts
4t. Cornellà Atl. 59 punts
5è. ISS l’Hospitalet 58 punts
6è. CA Igualada 39 punts
7è. Lleida UA 37 punts
8è. CA Canaletes 31 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)