Tennis

Nadal i Federer progressen en l’Obert d’Austràlia

Tennis. El manacorí s’imposa clarament al local Ebden i el suís s’ha d’esforçar una mica més contra el britànic Evans, però el segon i el tercer favorit continuen sense cedit cap set. La sorpresa del dia és l’eliminació del cinquè cap de sèrie, el sud-africà Anderson

Rafael Nadal i Roger Federen s’han classificat per la tercera eliminatòria de l’Obert d’Austràlia al superar als seus rivals en tres sets i continuen sense cedir-ne cap. El manacorí, segon cap de sèrie, i el suís, tercer favorit, s’han mostrat superiors, tot i que Roger Federer s’ha hagut d’esforçar una mica més. El defensor del títol ha derrotat a un jugador sortit de la fase prèvia, el britànic Daniel Evans, en tres sets però ha partit més de l’esperat i en els dos primers només s’ha pogut imposar en el tie-break. Roger Federer ha guanyat per 7-6 (5), 7-6 (3) i 6-3 en dues hores i trenta-cinc minuts al jugador 190 del món. Rafael Nadal s’ha imposat al jugador local Matthew Ebden, el 47 del món, en tres sets per 6-3, 6-2 i 6-2, en una hora i cinquanta sis minuts. El manacorí no ha cedit cap vegada el seu servei i ha resolt molt bé les ocasions de trencament del seu rival.

La sorpresa de la jornada l’ha protagonitzat el sud-africà Kevin Anderson, el cinquè favorit, que ha perdut en quatre sets (4-6, 6-4, 6-4 i 7-5) i tres hores de joc contra el jove nord-americà de 20 anys Frances Tiafoe, que és el 39è del rànquing mundial. El castellonenc Roberto Bautista manté el seu idil·li amb la victòria, segueix invicte en aquest inici de 2019 i ha guanyat els set partits que ha jugat. En aquesta segona eliminatòria ha tornat a necessitar cinc sets, com el primer dia contra l’escocès Andy Murray. Per passar a la tercera eliminatòria el castellonenc ha derrotat a l’australià John Millman per 6-3, 6-1, 3-6, 6-7 (6) i 6-4.

En el quadre femení la segona i la tercera favorites s’han classificat per la tercera eliminatòria amb contundència. L’alemanya Angelique Kerber (2) ha derrotat a la brasilera Beatriz Haddad Maia per 6-2 i 6-3, mentre que la danesa Caroline Worniacki (3), campiona en la passada edició, s’ha desfet de la sueca Johanna Larsson per un resultat semblant, 6-1 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)