Handbol

Sorhaindo, lesionat

Grup A. El pivot francès del Barça té un trencament muscular al bessó i s’estarà tres setmanes de baixa. El substituirà Nikola Karabatic

El pivot francès del Barça Cedric Sorhaindo va haver de deixar el partit contra Alemanya als 7 minuts i mig coixejant ostensiblement. Ahir es va conèixer l’abast de la lesió: un trencament d’1,5 cm al bessó dret, que l’obligarà a fer tres setmanes de repòs. Sorhaindo és la primera víctima dels onze jugadors que el Barça té competint en el mundial. El campionat s’ha acabat per al pivot blaugrana, que serà substituït en la convocatòria de l’equip bleu per Nikola Karabatic. L’estrella del PSG s’ha recuperat en un temps rècord de l’operació d’un dit del peu esquerre i s’ha estat entrenant amb l’equip des de l’inici del mundial per si hi havia qualsevol contingència. El gran dels Karabatic ja estarà avui a disposició de Didier Dinart per al partit contra Rússia (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)