Espanya sentencia Macedònia al segon temps

Handbol. Les aturades de Gonzalo i els contraatacs han acabat amb la resistència balcànica (21-32) després d’una primera part igualada (12-13)

La selecció espanyola ha superat Macedònia en un partit amb dues parts ben diferents. En la primera part l’equip balcànic ha posat en pràctica els seus característic atacs amb set jugadors, que inicialment han sorprès a una Espanya excessivament precipitada (6-3). El conjunt de Jordi Ribera ha ajustat la defensa, Gonzalo Pérez de Vargas ha començat a igualar els bons números de Nikola Mitrevski a la porteria rival i el primer acte ha acabat amb un ajustat de 12-13. Després de la represa, un parcial de 0-5 (12-18) ha desballestat la resistència macedònia. La recuperació de pilotes i els contraatacs han estat novament les millors armes de l’equip estatal. El conjunt balcànic ha començat a pensar en el decisiu partit contra Islàndia de demà i ha reservat al seu líder natural, Kiril Lazarov. Gonzalo, amb dos gols i 18 aturades, amb un 47% d’encert, ha estat escollit el jugador més valuós del partit. L’equip espanyol tancarà demà la primera fase del mundial contra Croàcia (20.30 h) amb el lideratge de grup en joc.