Handbol

“Les coses es fan bé”

Handbol. El president del Sarrià, satisfet pels resultats de la primera volta: líder i 5 punts de marge respecte a la fase d’ascens

“Es fan les coses bé i surten els resultats. Doncs seguim treballant, tots contents i nosaltres des de la junta aportant el nostre gra de sorra i ells treballant fort.” És l’anàlisi de Joan Llunell, president i cap visible de la nova junta de la Unió Esportiva Sarrià. A punt de començar la segona volta en el seu primer any de mandat té l’equip líder després d’11 triomfs seguits, amb 3 punts d’avantatge respecte al segon, el Sant Quirze, i 5 respecte a la Roca, tercer. Són, aquests dos, els únics que han guanyat el conjunt que entrena Pere Coll, després de la sortida de Josep Espar, que va acceptar una oferta del Wisla Plock però que manté la tasca de director esportiu. “Ens està ajudant igualment en moltes tasques, i amb els entrenadors va parlant de tot. El seu valor afegit en el dia a dia als entrenaments no el tenim, però, per l’altre costat, amb el grup que va gestionar ell les coses estan sortint bé”, remarca Llunell sobre la sortida del tècnic barceloní, tasca que ara exerceix el que havia de ser el seu segon entrenador.

Tretze victòries i dues derrotes en 15 partits fan que la segona volta, que el Sarrià obre demà (18.30 h) a casa contra el Sant Joan Despí –24-32 al setembre–, tingui dos partits a tenir en compte, el 2 i el 9 de febrer.“Els partits complicats de la segona volta són aquests. Contra la Roca perquè juguem a casa seva i aquí hi vam perdre [26-27]. Contra el Sant Quirze també [31-29] i venen aquí... Estem a dalt perquè som els que hem guanyat més partits, però al segon i al tercer no. I suposo que això als jugadors encara els motiva més. Contra el Sant Quirze va ser per petits detalls, i contra la Roca sí que vam fer un partit desastrós aquí: una primera part molt dolenta”, afirma el dirigent, que assenyala aquests dos partits com la clau per a un futur no tan llunyà: “Ens marcaran; si els guanyem deixem el camí ben encarrilat.”

Els cinc punts de marge respecte a la fase d’ascens en 15 jornades fan que la pregunta sobre l’organització sigui obligada. Resposta: “Si la podem assumir i ens ajuden els organismes oficials i algun patrocinador, se’n pot parlar.” L’argument és molt llaminer: “És molt maco si pots fer una fase d’ascens, a Sarrià amb la nostra gent i el nostre públic.” “Tens una garantia i més valor i possibilitats. També aportes a la zona molta gent de fora i ambient d’handbol, que també és el que volem. I en una fase així, com es va fer l’última juntament amb el Bordils, que va generar tanta expectació al pavelló de Palau...”, hi afegeix Joan Llunell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)