Natació

Marina Garcia venç Jessica Vall en els 200 m braça del campionat de Catalunya Open

Natació. Mireia Belmonte torna a la competició amb la tercera posició en els 1.500 m lliure. Lidon Muñoz guanya dos títols individuals, els 200 m lliure i els 50 m papallona, i el del relleu 4x100 m lliure amb el CN Sant Andreu

La primera jornada de finals del campionat de Catalunya Open que s’ha disputat aquest matí a les instal·lacions del CN Terrassa, ha portat la victòria de Marina Garcia (CN Sabadell) en els 200 m braça per davant de la gran dominadora d’aquesta prova a nivell català i estatal, Jessica Vall (CN Sant Andreu). Marina Garcia ha aconseguit la victòria amb un registre de 2:27.81, mentre que Jessica Vall ha fet 2:18.04. També ha destacat el retorn a la competició de Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta) que no ho feia des de la copa del món de Budapest del novembre passat. La badalonina ha sigut tercera en els 1.500 m lliure amb 17:00.47.

La castellonenca del CN Sant Andreu, Lidon Muñoz, ha començat amb força la competició i ha guanyat dues medalles d’or individuals i una de relleus. Lidon Muñoz ha finalitzat primera en els 200 m lliure amb 2:00.64, en els 50 m papallona amb 28.22, i formant part de l’equip del CN sant Andreu en els 4x100 m lliure amb 3:49.48.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)