No es descompten

1a estatal. Triomf del Sarrià, el dotzè seguit, contra un dels equips que lluita per no baixar; els locals es van avançar en l’inici amb un 6-0

UE sarrià 29 sant joan d. 25

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (2), Fina, Pere Arnau (6), Ballester (4), Jiménez, Esain (3), Tserno, Mariscal (2), Moreno, Lozano (7), Serrano, Torres (5), Teixidor i Vicente.HANDBOL SANT JOAN DESPÍ:Jiménez, Boix (1), França, Guàrdia (1), Torres, Ezquerra (1), López (2), Vizcaíno, Pérez (3), David Pueyo (2), Víctor Pueyo (3), Cabello (6), Vila, Gómez (3) i Turegano (3).PARCIALS:3-2, 6-6, 9-7, 12-10, 15-11, 17-13; 20-14, 23-17, 25-19, 28-20, 28-22 i 29-25.ÀRBITRES:Segura i Veciana. Exclusions a Pere Arnau i Teixidor i a França, Guàrdia i Víctor López.

El Sarrià ja ha aconseguit dotze victòries seguides en la lliga després de la que va obtenir en el primer partit de la segona volta contra el Sant Joan Despí, l’equip que marca la salvació a la categoria. Els sarrianencs, que dissabte visiten el penúltim, es van veure per sota en l’inici (3-4 i 6-7). “Ja sabem que si no vas al màxim qualsevol equip et pot donar problemes”, va dir Pere Coll finalitzat el partit.

El parcial de 6-0 que va completar Torres en el minut 18 (12-7) permetia al Sarrià desempallegar-se del rival a partir del moment que va endurir la defensa i en el descans ja manava amb un marge suficient. Les proves de cara a propers partits i la voluntat de Coll de repartir els minuts van permetre al Sant Joan Despí maquillar el marcador al final. “Si els deixes entrar en el partit i els deixes créixer et porten problemes. Hem de ser contundents, no relaxar-nos i anar sumant”, va dir el tècnic, satisfet.