Tennis

El campió, Roger Federer, queda fora de l’Obert d’Austràlia

Tennis. El suís cau eliminat en els vuitens de final davant el jove grec Stefanos Tsitsipas per 6-7 (11), 7-6 (3), 7-5 i 7-6 (5). Rafael Nadal passa amb comoditat als quarts

El campió de l’obert d’Austràlia, Roger Federer, ha sigut eliminat en els vuitens de final pel jove grec Stefanos Tsitsipas, de 20 anys, en un partit molt disputat i que s’ha resolt en quatre sets per 6-7 (11), 7-6 (3), 7-5 i 7-6 (5). El suís, el tercer cap de sèrie, no ha sigut capaç de trencar en cap ocasió el servei del seu rival, i el grec ho ha fet un sol cop en el tercer set. Stefanos Tsitsipas (14) s’ha classificat per primera vegada per uns quarts de final d’un Grand Slam desprès de tres hores i quaranta cinc minuts d’una intensa lluita.

Rafael Nadal ho ha tingut molt més fàcil contra el txec Tomas Berdych al que ha derrotat per 6-0, 6-1 i 7-6 (4) en poc més de dues hores. El manacorí, segon cap de sèrie, ha aprofitat els problemes amb el servei del seu rival en els dos primers sets i només en el tercer el txec l’hi ha complicat una mica el partit.

Per primera vegada en la seva carrera Roberto Bautista s’ha classificat per uns quarts de final d’un Grand Slam. El castellonenc, el 22è favorit, ha derrotat al sisè cap de sèrie, el croat Marin Cilic en cinc sets per 6-7 (6), 6-3, 6-2, 4-6 i 6-4. Roberto Bautista ha necessitat gairebé quatre hores (3h58) per derrotat al finalista de l’edició de l’any passat.

En el quadre femení ha dit adéu a la competició la segona cap de sèrie, l’alemanya Angelique Kerber. En menys d’una hora la nord-americana Danielle Collins ha escombrat de la pista a l’alemanya per 6-2 i 6-0 i ha accedit als quarts de final. L’australiana Ashleigh Barty (15) manté vives les esperances que una jugadora local guanyi el torneig femení de l’Obert d’Austràlia al classificar-se pels quarts després de derrotar a la russa Maria Xaràpova (30) per 4-6, 6-1 i 6-4. La sensació del torneig, la nord-americana de 17 anys Amanda Anisimova, s’ha acomiadat del seu somni al perdre en els vuitens contra la txeca Petra Kvitova (8) per 6-2 i 6-1

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)