Esquí

Clàudia Galícia, segona en les dues proves de la Copa del Món a Àustria

Galícia aconseguia la medalla de plata en la prova Sprint de divendres just per davant de la seva companya, Marta Garcia

Clàudia Galícia comença amb bon peu la Copa del Món d'esquí de muntanya. Després de la seva segona posició a la mítica Mountain Attack la setmana passada, Galícia tornava al país alpí per participar en la primera prova Sprint i Individual de la temporada.

Divendres va ser el torn de la prova Sprint, on Clàudia Galícia va mostrar un bon ritme tant a la qualificació i les semifinals. Ja a la final, el duel va ser amb la suïssa Marianne Fatton, qui va arrabassar a l'atleta de Torelló la primera plaça en l'últim canvi secció.

El bon ritme mostrat per Clàudia li donava bones sensacions per a la prova individual d'aquest diumenge. Una prova que no es decidiria fins a l'últim moment. Liderada per Axelle Mollaret però seguida molt a prop pel duel per a les dues places del podi que s'enfrontaven a Galícia al costat de Fatton i Alba de Silvestro. Després de les dues pujades de la prova i més d'una hora de competició, Fatton i Clàudia portarien el duel fins a la mateixa línia d'arribada on l'atleta de Torelló guanyaria a la suïssa a l'esprint.

"Estic molt satisfeta amb el meu resultat. Per res esperava començar tan bé la Copa del Món. Aquests dos resultats em donen molta energia per encarar amb confiança la segona prova de la competició a Andorra", comentava Clàudia Galícia valorant el cap de setmana.

Clàudia Galícia competirà la setmana que ve, dies 26 i 27 de gener, a la segona prova de la Copa del Món que es disputarà a Andorra.

ISMF WORLD CUP - SPRINT RACE
1. Marianne Fatton - 03:39:93
2. Clàudia Galícia - 03:44:77
3. Marta Garcia - 03:45:68

ISMF WORLD CUP - INDIVIDUAL RACE
1. Axelle Mollaret - 1h14'30
2. Clàudia Galícia - 1h14'37
3. Marianne Fatton - 1h14'37

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)