Atletisme

Podi del Barça i l’AA Catalunya

Atletisme. El conjunt masculí blaugrana, en segona posició, i l’Agrupació, tercera, flanquegen el Playas de Castelló en el campionat d’Espanya de clubs sub-20 en pista coberta, a Antequera

Els equips masculins del FC Barcelona i l’AA Catalunya van flanquejar el Playas de Castelló, que a Antequera va segellar el seu setè títol consecutiu en el campionat d’Espanya de clubs sub- 20 en pista coberta. La victòria femenina també va ser per al conjunt castellonenc, el Barça va ocupar la cinquena posició i l’Agrupació, la sisena.

En l’aspecte individual va destacar la victòria en els 60 m de la santcugatenca Jael Bestué (FC Barcelona), que amb 7.39 va quedar a una sola centèsima del rècord espanyol de la categoria. El registre de la velocista blaugrana és a només 7 centèsimes (7.32) de la mínima fixada per la federació espanyola per competir en l’europeu de Glasgow. En tot cas, la marca de Bestué és inferior a la mínima fixada per la federació europea (7.42) i, per tant, seria seleccionable per la seva condició d’atleta sub-20.

Homes
1r Playas de Castelló 95
2n FC Barcelona 78
3r AA Catalunya 65
4t Cueva de Nerja 55
Dones
1r Playas de Castelló 80,5
2n Cueva de Nerja 70
3r València Esports 68,5
5è FC Barcelona 62
6è AA Catalunya 46
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)