Tennis

El miracle de Collins

Quadre femení. La nord-americana no havia guanyat mai abans un partit de Grand Slam i jugarà la semifinal contra Kvitova, que va esbravar el sentiment australià eliminant Barty

La nord-americana de 26 anys Danielle Collins (35a de la WTA) és la gran convidada inesperada de les semifinals. Mai abans havia superat la primera eliminatòria d’un Grand Slam en les cinc aparicions anteriors des del 2014 i la seva irrupció és sorprenent, també si es té en compte que, centrada en els estudis, s’ha prodigat poc en el circuit. El seu balanç abans de Melbourne era de 17 triomfs i 21 derrotes. Es va desfer de la russa de 27 anys Anastasia Pavlyutxenkova (42a) per 2-6, 7-5 i 6-1 i en l’eliminatòria anterior havia fet fora l’alemanya Angelique Kerber. Jugarà contra la txeca Petra Kvitova, bicampiona de Wimbledon, que va frenar per 6-1 i 6-4 l’australiana Ashley Barthy, que tenia el seu país aturat però que no va trobar arguments davant la classe de la supervivent txeca. Kvitova va ser operada de la mà esquerra per l’agressió d’un lladre que va entrar a casa seva el desembre del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)