Futbol sala

Una final abans d’hora

Futbol sala. El Pozo i el Barça Lassa s’enfronten avui (20.30 h, Esport3) a Múrcia en uns quarts de la copa del Rei a partit únic molt exigents

La història determina que els enfrontaments entre El Pozo i el Barça són grans batalles. Si, a sobre, s’hi suma el component del partit únic, el context d’uns quarts de la copa del Rei i que els dos equips capitanegen la lliga separats només per dos punts, el duel agafa una dimensió extraordinària. “No és una final però gairebé. És el partit que ens dona accés a la final a quatre de la competició”, va comentar ahir l’entrenador del Barça, Andreu Plaza. Lluny queden les tres finals de la competició que es va embutxacar el Barça contra els murcians fa unes temporades, però els precedents, en aquesta competició, beneficien els blaugrana. “Serà una lluita de poder a poder. Serà molt dur però estem convençuts que podem superar-los per molt que juguin a casa”, va comentar el capità del Barça, Sergio Lozano, que torna a la convocatòria després de perdre’s el partit contra el Llevant per la mort del seu pare. Roger, que té unes molèsties, Esquerdinha i Rivillos, lesionats, no es vestiran de curt. En el darrer precedent entre murcians i blaugrana, que es va disputar al Palau, El Pozo va acabar empatant el duel de lliga en el darrer sospir fent gala del seu habitual esperit combatiu. Ara, però, el context és diferent, l’eliminatòria no té xarxa i només un equip accedirà a la final a quatre de la copa del Rei, on ja esperen l’Inter, el Ribera i el Jaén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)